☀️Een warme week! ☀️

In deze blog neem ik je mee tijdens mijn afgelopen week.

Het was een warme week! Ik hou ervan!  En jij?

Ik ben begonnen met een sessie Business Boost bij mijn coaches. Zij helpen mij de inzichten te verkrijgen die ik nodig heb om mijn bedrijf te laten groeien. Zo vind ik het bijvoorbeeld lastig om zelf deadlines te stellen waardoor hele leuke ideeen te lang op de plank blijven liggen. Door nu met bloktijden aan de slag te gaan komt er al meer structuur in en krijg ik meer gedaan. 💪🏻

Naast mijn bedrijf heb ik namelijk ook nog een gezin dus balans is heel belangrijk voor me, maar daarover vertel ik een andere keer...

Thuis proberen we in de tuin zoveel mogelijk eetbare planten te kweken. Door middel van moestuintjes in oude speciekuipen en in de volle grond begint het alweer aardig groen te worden... we eten al volop radijs, aardbeien en koriander uit eigen tuin. Van de week hebben we de knoflook geoogst. Wat een heerlijke geur kwam daarvan af. Nu hangt het te drogen in de schuur zodat we er snel van kunnen genieten. Volgende maand mogen de worteltjes uit de grond! 👩‍🌾🥕🥕

De avonden hebben we vooral op het strand en aan het Veerse meer doorgebracht. Even de rust opzoeken en verkoeling. Heerlijk met mijn voeten in het warme zand of op het koele gras.

 

Wat werk betreft waren de blauwe panter prints hot item deze week en ik merk dat jullie meer cupcake printjes gaan bestellen. Superleuk!

Eind van de week stond in het teken van cupcakes voor de verjaardag van Jan Jansma en een vrolijke dripcake voor Amber, die 18 jaar wordt morgen.