Baby, I'm back!

Hallo lieve lezers,

Eerder dit jaar was ik zo lekker begonnen met het schrijven van mijn blogs. Ik wilde zoveel van mijn passie met jullie delen, maar toen kwam daar even een kink in de kabel...

Maar nu ben ik terug! Ik hoop dat ik jullie met deze post ook weer kan inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Ik neem je mee door de afgelopen maanden...

Privé workshops zijn echt steeds vaker in aanvraag. Dit is erg leuk om alleen te doen maar ook voor duo's is dit net zo leuk om te doen. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen om samen 1 of 2 taarten te maken. Alle workshops zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 

Doordat ik samen met de cursisten een maatwerk programma kan afspreken en er geen vreemden op vingers staan te kijken merk ik dat de cursisten veel meer vragen stellen en relaxter staan te werken. Je bent tenslotte zelf je grootste criticus en dan is het vooral voor de perfectionisten onder ons best wel eens lastig als je buurvrouw of buurman het zo even uit de mouw lijkt te schudden terwijl jij voor je gevoel staat te ploeteren... Voor mij geeft dit nog meer voldoening want ik help mijn cursisten graag verder!

 taartworkshop Studio Zoet Goed taartworkshop Studio Zoet Goed taartworkshop Studio Zoet Goed taartworkshop Studio Zoet Goed taartworkshop Studio Zoet Goed taartworkshop Studio Zoet Goed taartworkshop Studio Zoet Goed taartworkshop Studio Zoet Goedtaartworkshop Studio Zoet Goed

Over de zomer heb ik een aantal lieve bruidsparen mogen voorzien van hun bruidstaart. Dat was weer heel fijn om te doen! Voor 2022 komen de aanvragen ook al mooi binnen en de eerste kennismakingen hebben we zelfs al gehad!

Bruidstaart bloemen Botercreme bruidstaart met fondant bloemen tropisch Fondant taart bruiloft met eetpapier wit Bruidstaart fondant wit met blauw palmboom Botercreme taart bruidstaart wit pastel schelpen zee thema 
Dank jullie wel voor het lezen weer en tot snel! Nu blijf ik niet zo lang