Over ons

Hoi! Voor wie mij nog niet kent... Ik ben Chantal en de drijvende kracht achter Studio Zoet Goed

Ik ben begonnen als thuis bakker. Ik maakte taarten voor mijn gezin appeltaart, schuimtaart, bolussen en ik wilde weten hoe je een lekkere taart kon maken van biscuit en fondant. Zo zijn de meeste taartfreakies onder ons begonnen denk ik. Ik heb mezelf alles aangeleerd. Veel filmpjes gekeken op YouTube en programma’s op televisie en vooral heel veel oefenen!

Toen ik eind 2017 besloot ondernemer te worden kwam ik ook in aanraking met de mogelijkheden van het gebruik van eetbare prints via Snoeppapiertje. Nog niet eerder had ik hiermee gewerkt maar ik zag meteen de eindeloze mogelijkheden. Zowel voor gebruik in mijn eigen bedrijf maar vooral voor gebruik bij de mensen thuis en in de horeca, bij hotels, restaurant en cateringbedrijven.

Na een aantal jaar voelde ik dat de bedrijfsnaam en de uitstraling niet meer paste. Hieruit is Studio Zoet Goed ontstaan waarbij beide bedrijfsonderdelen volledig samengevoegd zijn.

Naast mijn webshop geef ik privé workshops aan huis tot 2 personen. Ook geef ik twee middagen per week baklessen op een school voor voortgezet onderwijs. Hiermee kan ik mijn kennis en passie voor het bakken overdragen aan anderen.

Ik word blij als ik mensen kan inspireren, hen kan helpen om van een idee een plan te maken dat vervolgens realiteit wordt. Mijn doel is altijd dat je een product ontvangt dat aan je verwachtingen voldoet. Op deze website vind je ook veel tips en tricks en stel gerust al je vragen. Dit kan via de social media pagina's maar ook zeker via de contact pagina! Ik help je graag verder...

Liefs

Chantal