Over ons

Hallo daar! Mijn naam is Chantal en ik ben de oprichter en drijvende kracht achter Studio Zoet Goed.

Mijn passie voor bakken begon als thuisbakker, waar ik voor mijn gezin allerlei soorten taarten maakte. Van appeltaart tot schuimtaart en bolussen, ik wilde altijd weten hoe ik een lekkere taart kon maken van biscuit en fondant. Net zoals veel taartliefhebbers begon ik met het bekijken van veel tutorials op YouTube en televisieprogramma's, en ik bleef oefenen totdat ik er goed in werd.

In 2017 besloot ik dat het tijd was om van mijn passie mijn beroep te maken en begon ik als ondernemer. Dit bracht me in contact met Snoeppapiertje, waar ik voor het eerst kennismaakte met de mogelijkheden van het gebruik van eetbare prints. Ik zag meteen de eindeloze mogelijkheden voor het gebruik van deze prints, niet alleen voor mijn eigen bedrijf, maar ook voor thuisgebruik en in de horeca, hotels, restaurants en cateringbedrijven.

Na een aantal jaren voelde ik dat de bedrijfsnaam en uitstraling niet meer bij mij pasten. Hieruit is Studio Zoet Goed ontstaan, waarbij ik beide bedrijfsonderdelen volledig heb samengevoegd.

Naast mijn webshop geef ik ook privé-workshops aan huis voor maximaal 2 personen. Daarnaast geef ik twee middagen per week baklessen op een school voor voortgezet onderwijs. Het overdragen van mijn kennis en passie voor bakken aan anderen is iets waar ik veel voldoening uit haal.

Ik ben altijd blij als ik mensen kan inspireren en kan helpen om hun ideeën om te zetten in een concreet plan. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je altijd een product ontvangt dat aan je verwachtingen voldoet. Op deze website vind je veel handige tips en trucs, en je kunt gerust al je vragen stellen via de social media pagina's of via de contact pagina. Ik help je graag verder!

 

Liefs,

Chantal