Camera loopt en actie!

Afgelopen weken zijn we samen met Rinke Slump van Mighty Impulse Media druk geweest met het bedenken van hoe een reclame film voor mijn bedrijf eruit zou moeten gaan zien. Na enkele brainstormsessies was de keuze snel gemaakt en maakten we een lange lijst van zaken die geregeld moesten worden. Allereerst de locatie en acteurs geregeld en daarna aan de slag met de “props”. Hiervoor heb ik onder andere een aantal showtaarten gemaakt waaronder deze beauty met een eetbare print.

 

Als zelfstandig ondernemer merk ik dan meteen weer hoe fijn het is om in teamverband dingen te mogen regelen. Ik had de rol van producer gekregen en nadat ik had nagevraagd wat deze zoal doet wist ik meteen dat dit bij me paste. 😄

Het script lag klaar en we waren klaar om iets moois neer te gaan zetten! Eind november heeft de opnamedag plaats gevonden. En wat liep dat lekker!

Job van der Wal van Mighty Impulse Movement was ook aanwezig om de acteurs te coachen, de sets te stylen en Rinke te helpen waar het nodig was. Ik mocht meekijken op de camera om mee te bepalen welke shots goed waren en waar we wat anders wilden zien. 

Spoiler alert: Ik stond dus lekker veilig achter de camera en vond het ongelofelijk knap wat er voor de camera gebeurde. 😅💪

Deze lieverd heeft ook zijn acteerdebut gehad en vond het vooral maar gek met al die lampen en vreemde geluiden. 

De nacht na de opnames heb ik alles nog een keer herbeleefd in mijn dromen! Zo’n hele dag was toch wel heel erg intensief geweest.

Nu is het (on)geduldig wachten op het resultaat zodat ik weer een stapje verder ben in het vergroten van mijn zichtbaarheid en het uitdragen van mijn missie. Liefs en wordt vervolgd… 😘